Jet set

Bivša partnerka Mensona: Prijetio je mom sinu, ojačavam prozore i vrata

Bivša partnerka Mensona: Prijetio je mom sinu, ojačavam prozore i vrata
Foto: Tanjug/AP | Bivša Mensonova partnerka: Prijetio je mom sinu, ojačavam prozore i vrata

Evan Rejčel Vud tvrdi da je njen bivši partner, a navodno i njen zlostavljač, Merilin Menson prijetio da će "je****" njenog osmogodišnjeg sina Džeka, prema sudskim dokumentima do kojih je došao Dejli mejl.

Kako piše list, tvrdnja je dio izjave u vezi s tekućom pravnom borbom glumice za starateljstvo sa bivšim mužem Džejmijem Belom.

U dokumentima stoji da su navodne Mensonove prijetnje natjerale Vud (34) da pojača bezbjednost u svom domu - uključujući postavljanje neprobojnih staklenih prozora, čeličnih vrata i ograde - i da se preseli iz Los Anđelesa (gdje Bel još uvijek živi) u Nešvil.

"Veoma sam zabrinuta za bezbjednost našeg djeteta kada smo u Los Anđelesu", rekla je Vud o njoj i Belovom sinu u dokumentima, piše Dejli mejl, prenosi B92.net.

Ona je dalje navela da se "izuzetno plaši" pomenutog "prestupnika", misleći na Mensona, 52, sa kojim je izlazila od 2006. do 2010.

"Pretrpjela sam teške, traumatične fizičke i emocionalne povrede koje mi je nanio i bojim se da će htjeti da mi se osveti zbog svjedočenja tako što će povrijediti mene, našeg sina i članove moje porodice".

Menson je trenutno pod istragom zbog tvrdnji o seksualnom zlostavljanju i trgovini ljudima nakon što ga je više od deset žena - uključujući Vud - optužilo za nedolično ponašanje.

Vud je u dokumentima takođe tvrdila da je druga navodna žrtva Mensona snimila muzičara dok je, kako kaže, slikao njenu djecu i čak dobio brojeve socijalnog osiguranja adolescenata.

Prema Dejli mejlu, Bel (35) je podnio zahtjev kao odgovor, a rekao je da "ne razumije šta se dešava".

"Ili su tvrdnje Rejčel o prijetnjama smrću tačne i Džek nije bezbjedan s njom, ili nisu tačne, a ona mi uskraćuje sina iz drugih razloga koje je sama izmislila", kaže Bel.

Bel i Vud su se razveli 2014. Britanski glumac oženio se Kejt Marom 2017. godine.

Vud je u februaru imenovala Mensona kao svog navodnog zlostavljača nakon što je godinama tvrdila da ju je zlostavljao neimenovani bivši.

Menson je oštro negirao sve optužbe, nazivajući ih "užasnim iskrivljavanjem stvarnosti".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije