Jet set

Bivša "srpska snajka" pokazala novog dečka

Bivša "srpska snajka" pokazala novog dečka
Foto: Screenshot / Youtube | Bivša "srpska snajka" pokazala novog dečka

Manekenka Adrijana Lima (39) je ponovo zaljubljena i u vezi.

Naime, poslije kraha braka s bivšim srpskim košarkašem Markom Jarićem, Lima je bila u višegodišnjoj vezi s turskim piscem Metinom Harom, potom u kratkoj vezi s turskim biznismenom Emirom Ujarom, a sada s "mišićavim frajerom" kog je pokazala na Instagram storiju.

Manekenka je objavila niz fotografija s rođendanske proslave njene prijateljice i tom prilikom pokazala i da je na svim slikama zagrljena s mladićem u teget košulji.

Na pojedinim slikama se vidi i kako je on drži za struk dok pozira s njom, dok se ona glavom naginje na njegovo rame.

"Adrijana je mogla i boljeg da nađe", glasi jedan od komentara pojedinih pratilaca na Instagramu.

Posljednjih mjeseci domaća javnost je brujala o Adrijaninom bivšem mužu Marku Jariću, odnosno porukama kojima se udvarao kćerki voditeljke Lee Kiš, Sari Mii.

Podsjetimo, prije 10 godina manekenka Adrijana Lima, koja je u tom trenutku bila udata za srpskog košarkaša Marka Jarića, dobila je srpski pasoš i državljanstvo, nakon što je u kabinetu tadašnjeg ministra unutrašnjih poslova Ivice Dačića zatražila isti.

Međutim, ubrzo su krenule trzavice u braku poznatog para, pa je objelodanjeno da zbog proceduralnih prepreka posao oko dodjele pasoša nikada nije priveden kraju i da "Viktorijin anđeo" nikada i nije imala putnu ispravu Srbije.

(Telegraf.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije