Jet set

Bivša supruga Fila Kolinsa uništila skupocjenu vilu

Bivša supruga Fila Kolinsa uništila skupocjenu vilu
Foto: Instagram/Printscreen | Bivša žena Fila Kolinsa uništila skupocjenu vilu

Orijana Kevej, bivša supruga rok legende Fila Kolinsa, godinama je pokušavala da proda skupocjenu vilu na obali mora nakon gorkog razvoda od svog trećeg muža. Iako je kuća prelijepa i luksuzna, navodno je bila toliko prljava i ruinirana da je ova 49-godišnjakinja na kraju morala da je proda za tri miliona dolara manje od planiranog.

Prije same prodaje Orijani su vlasti čak zaplijenili određenu imovinu jer nije uspjela da održi korak sa isplatom kredita.

Stočići za kafu bili su zatrpani psećim izmetom - vila slavne dizajnerke skroz ruinirana, to je vijest koja je preplavila strane medije posljednjih dana.

Naime, vilu od 8. 000 kvadrata Orijana je kupila zajedno sa svojim bivšim suprugom, 15 godina mlađim Tomasom Bejtsom, a on ju je nedavno tužio uz optužbe da je namjerno dopustila da njihov bračni dom propadne kako bi ga obezvrijedila.

U sudskim dokumentima navodi se da su stočići za kafu u dnevnoj sobi bili zatrpani psećim izmetom, te da je ova Švajcarkinja toliko pušila da kuća nije mogla da se izvjetri od smrada cigareta. Navodno je čak i agent za nekretnine bio užasnut, tvrdeći da ne postoji šansa da se kuća uspješno proda.

"Postojala je rupa veličine 8x8 cm na plafonu gostinske sobe iz koje je stalno curila voda, a sve je bilo jš gore ako se uzme u obzir loše pejzažno uređenje ispred kuće, ogromna količina smeća i bjesomučna najezda voćnih mušica", piše u dokumentima.

Kuća je stavljena na prodaju u avgustu 2022. za 10, 95 miliona dolara, ali je na kraju morala da bude prodata za 7,75 miliona dolara.

Pomenute optužbe su poslednja u nizu svađa u bizarnoj 21-mjesečnoj borbi zaraćenog para nakon što su poslije samo 16 mjeseci braka stavili tačku na svoj nemili odnos. Bejts je takođe optužuje da je prodala 180 luksuznih predmeta u vrijednosti od oko 250 hiljada dolara koji su pripadali njemu, a riječ je o skupoj odjeći, satovima, automobilu. Vjeruje se da je većina kupljena ubrzo nakon njihovog tajnog braka u avgustu 2020. godine.

Inače, Orijana je uplovila u tajnu romansu sa Bejtsom dok je još uvijek živjela sa Filom Kolinsom u njegovoj vili vrijednoj 40 milona dolara.

(b92)

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije