Jet set

Britni Spirs plaća veću alimentaciju bivšem mužu

Britni Spirs plaća veću alimentaciju bivšem mužu
Foto: Instagram | Bivši muž Britni Spirs zatražio veću alimentaciju, ona pristala

Pjevačica Britni Spirs (36) pristala je na veću alementaciju koju će morati isplaćivati bivšem mužu Kevinu Federlajnu (40).

Ona mu je do sad plaćala 20 hiljada dolara mjesečno, a sada je taj iznos uvećan za nekoliko hiljada dolara.

Nije poznata tačna svota koju će pjevačica 'davati' Kevinu, ali je on kraj suđenja dočekao s velikim osmijehom na licu.

Federlajnov advokat Mark Vinsent Kaplan finilizirao je dogovor sa Britninim pravnim timom prošlog petka, pišu američki mediji.

Bivši reper već godinama živi na račun pjevačice s kojom ima sinove Džejdena Džejmsa (12) i Šona Pristona (13). Prije nekoliko mjeseci je zatražio veći iznos alimentacije koja mu se mjesečno isplaćuje.

Kevin zarađuje tri hiljade dolara mjesečno koje mu uz alimentaciju kako kaže, nisu dovoljne za brigu o djeci.

Izvor blizak pjevačici je za američke medije izjavio da Kevin pretjeruje. Ni Britni ne troši više od 20 hiljada dolara mjesečno na dječake, a imaju sve što im je potrebno za život. Pjevačica ne voli trošiti sulude svote novca na svoju djecu te ih uči da ne budu rasipni.

Britni i Kevin su se vjenčali 2004. godine, a otkako se zaljubila u njega počela se ponašati drugačije nego inače. Mnogi upravo njega krive za njen nervni slom 2007. godine, iste godine kada je njihova ljubav doživjela krah. Tada je Britni obrijala glavu u frizerskom salonu i napala je fotografe kišobranom.

Nakon njihovog propalog braka, Britni više nikome nije rekla sudbonosno 'da', dok se Kevin 2013. oženio odbojkašicom Viktoriom Prins (35). Par ima kćerke Džordan (7) i Pejton (4).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije