Jet set

Bivši muž Tanje Savić dolazi u Srbiju zbog starateljstva

Bivši muž Tanje Savić dolazi u Srbiju zbog starateljstva
Foto: Instagram | Bivši muž Tanje Savić dolazi u Srbiju zbog starateljstva
N.N.

Pjevačica Tanja Savić trenutno uživa sa sinovima Maksimom i Đorđem, koji sada žive sa njom u Srbiji, ali njen bivši suprug Dušan Jovančević najavljuje da će se boriti za djecu.

Naime, Dušan je otkrio da čeka datum suđenja, kako bi započeo proces protiv Tanje u Srbiji.

"Dolazim u Srbiju sa svojim advokatima. Prvo se čeka da nam odobre izlazak iz Australije zbog korona virusa i datum za suđenje. Kada datum bude poznat i odobre nam izlazak iz zemlje stižem u Srbiju, a to će biti uskoro", rekao je Dušan za Telegraf Jetset.

Inače, prije mjesec dana pisalo se da Dušan uskoro dolazi u Beograd, gdje će pred našim državnim organima pokrenuti proces za zajedničko starateljstvo nad njihova dva sina.

Djeca su početkom ljeta po nalogu suda iz Australije vraćeni pjevačici, međutim, Dušan ne odustaje, već je pripremio materijal koji će iznijeti tokom spora i pokušati da pokaže da je on roditelj koji brine o djeci na pravi način i da ne zaslužuje da bude odvojen od mališana.

"Ja sigurno neću od svoje dece da odustanem. Boriću se za njih. Boriću se za pravdu i istinu dokle god sam živ. Radim na tome stalno. Lopta se već kotrlja. To je spor proces, ali tako ide", izjavio je tada Dušan.

Ovim povodom, Telegraf je kontaktirao Tanju kojoj su u poruci napisali da Dušan dolazi u Srbiju i pokreće postupak za zajedničko starateljstvo, pitali da li zna nešto o tome i kako to komentariše.

"Narkomančina jedna. Sad čujem od vas, može da se bori gde hoće", rekla je Savić.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije