SP Qatar 2022.

Jet set

Bivši vjerenik Dženifer Lopez progovorio o njihovom raskidu

Bivši vjerenik Dženifer Lopez progovorio o njihovom raskidu
Foto: Instagram/arod | Bivši vjerenik Dženifer Lopez progovorio o njihovom raskidu
N.N.

Slavna pjevačica Dženifer Lopez vratila se staroj ljubavi Benu Afleku poslije vjeridbe sa Aleksom Rodrigezom, a sada je Rodrigez prvi put progovorio o njihovom raskidu.

Naime, Rodrigez, koji je inače bivši profesionalni igrač bejzbola, biznismen i filantrop bio je vjeren za planetarno popularnu muzičku zvijezdu, ali do vjenčanja nije došlo.

Dženifer je shvatila da i dalje voli Afleka, sa kojim je bila mnogo ranije. Početkom 2000-ih Aflek i Dženifer su bili jedan od najpoznatijih parova na svijetskoj sceni.

Rodrigez i Dženifer su dva puta otkazivali vjenčanje zbog pandemije, prvo je bilo planirano za 2020. godinu. Pored toga, pričalo se da ju je prevario sa rijaliti zvijezdom Medison Lekroj. A sada je konačno odgovorio na pitanja o tome.

"Prije svega, želio bih da kažem da mi je drago što nikada neću biti predsjednički kandidat jer biste me ubili pitanjim", našalio se Rodrigez.

"Bilo je to lijepo iskustvo, ali nije potrajalo. U svakom slučaju, želim njenoj djeci sve najbolje, i dalje mi je stalo do njih", otkrio je Aleks.

 

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije