Jet set

Bjela sa ekipom iz "Tome" proslavio 58. rođendan

Bjela sa ekipom iz "Tome" proslavio 58. rođendan
Foto: Instagram | Bjela sa ekipom iz "Tome" proslavio 58. rođendan

Reditelj Dragan Bjelogrlić napuno je 58 godina u nedjelju, 10. oktobra, a rođendan je proslavio u intimnoj atmosferi sa bliskim prijateljima.

Uz Bjelu su bili i članovi ekipe koji su radili na ostvarenju filma "Toma" koji je ovih dana obara rekorde posjećenosti u bioskopima.

Slavlje povodom Bjelogrlićevog rođendana ali i velikog uspjeha filma, uveličao je i pop pjevač Aco Pejović koji je otpjevao naslovnu numeru iz ostvarenja i tako bacio u sevdah sve prisutne.

Mikrofona se latila i glumica Tamara Dragičević koja u filmu glumi Silvanu, a koja je još jednom pokazala zavidne glasovne sposobnosti.

Na poslijetku, veliki vatromet i torta, dodatno su uljepšali slavlje koje je trajalo do ranih jutarnjih sati. Među prisutnima je bio i Milan Marić koji je maestralno odglumio legendu narodne muzike, slavnog Tomu.

Djelić atmosfere sa proslave prenijela je Bjelogrlićeva bliska saradnica koja je podijelila video na kom se vidi Aco Pejović kako izvodi pjesmu iz filma uz kratak opis "Tominih pola miliona i Bjelinih malo više od pola vijeka", piše Telegraf.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maja Todorovic (@majatodor)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije