Jet set

Pratite nas na Google news

Blizanci slavnih koje kamera ne poznaje

Blizanci slavnih koje kamera ne poznaje
Foto: Pixabay | Blizanci slavnih koje kamera ne poznaje
David Jojić

Braća ili sestre filmskih velikana uglavnom se bave običnim poslovima i ne žele da se medijski eksponiraju

Velike zvijezde Holivuda osvojile su srca publike širom svijeta. Mnoge od njih u tajnosti drže svoj privatni život, kao i članove svoje porodice. Publika je svakako čula za Meri Kejt i Ešli Olsen, sestre bliznakinje koje su se proslavile ulogama u seriji "Puna kuća", a kasnije su bile dio mnogih drugih tinejdžerskih filmova i serija. One nisu jedine bliznakinje s uspjehom u svijetu šou-biznisa, ali su možda najpoznatije. Postoje ipak i neke zvijezde koje imaju blizanca, ali se oni bave totalno drugim zanatom.

 

Vin Dizel i Pol Vinsent

Zvijezda franšize "Brzi i žestoki" ima blizanca Pola Vinsenta. Oni nikada nisu upoznali svog biološkog oca. Majka Delora ih je odgajala zajedno s očuhom Irvingom H. Vinsentom, koji je bio učitelj glume i menadžer pozorišta. Za razliku od svog slavnog brata Vina, Pol Vinsent ne voli da se medijski eksponira i nije veliki ljubitelj kamera.

 

Žizel i Patriša Bundšen

Žizel Bundšen ima čak pet sestara, ali je samo Patriša njena dvojajčana blizanka. Ona je takođe u mladosti željela da postane manekenka, ali joj to nije pošlo za rukom, pa je na kraju morala da se zadovolji ulogom menadžerke svoje mnogo poznatije sestre. Sestra slavne manekenke je nekoliko puta izjavljivala da se snalazi mnogo bolje u ulozi menadžera te da ne bi voljela da se ponovo vrati na modne piste.

 

Ešton i Majkl Kučer

Ešton i njegov brat Majkl su blizanci. Ešton je rođen s oko 4,5 kg, dok je Majkl imao jedva dva. Tokom godina Majkl je obolio od cerebralne paralize i morao je da uradi transplataciju srca. Danas radi kao motivacioni govornik. Njegova forma bolesti je prilično blaga, ali Majkl ima problema s govorom, hodom i sluhom. Uprkos svemu, on danas predstavlja odličnu inspiraciju milionima ljudi.

 

Skarlet i Hanter Johanson

Blizanci ne moraju puno da liče. Takav je slučaj sa Skarlet Johanson i njenim bratom Hanterom. On se inače često pojavljivao u sestrinim filmovima na početku njene karijere, ali se kasnije odlučio za rad u nevladinim i političkim organizacijama.

 

Rami i Sami Malek

Rami i Sami su identični blizanci. Rami je već neko vrijeme poznat glumac, posebno poslije "Oscarom" nagrađene uloge Fredija Merkjurija u filmu "Boemska rapsodija", dok je njegov brat zaposlen kao učitelj u Los Anđelesu. Sami je više puta istakao da je ponosan na dostignuća koja je postigao njegov brat Rami, ali da svijet kamera i filma nije za njega.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije