Jet set

Bobak: Staklo mi je iseklo vene

Bobak: Staklo mi je iseklo vene
Foto: Instagram | Bobak: Staklo mi je isjeklo vene

Pjevačica Barbara Bobak, djevojka Darka Lazića otkrila je šta se zapravo desilo kada su ona i Darko uslikani u bolnici, potvrdivši prvobitna saznanja - da je imala saobraćajnu nezgodu zbog koje je hospitalizovana.

"Pukla mi je guma, zadnja desna, na mom sada pokojnom autu (totalna šteta) dok sam vozila po kiši Kamenjarom, nasipom. Bila sam vezana i potpuno trezna, dok je telefon bio na sedištu pored, pri brzini 70 na sat. I u policijskom izveštaju se vidi da nisam imala alkohola u krvi. Darko se vozio kolima iza mene sa prijateljem. Kad mi je pukla guma, izgubila sam kontrolu nad autom i sletela s puta i isprevrtala se jedno 6-7 puta i završila u šumi između dva drveta na točkovima", rekla je Bobak.

Dodaje da joj se komadić stakla zabio u ruku i pogodilo venu iz koje je krenula da šiklja krv.

"Sem toga im nije bilo apsolutno ništa, srećom. Morala sam da odem u Urgentni, logično, da proverim je l' sve u redu. Darko kad je to video, logično, zaustavili su auto i sleteli dole, a tu su se našli još neki ljudi. Odvalili su mi vrata da mogu da izađem, pošto je moja strana bila skroz smrskana i čudo je kako sam uopšte ostala živa, a kamoli što mi se ništa nije desilo", ispričala je Barbara za Telegraf Jetset.

Bobakovoj je žao zato što je ranije izjavila da je fotografija iz bolnice nastala jer je prethodno pala.

"Od srca se izvinjavam što sam slagala da sam pala, bilo mi je lakše jer nisam imala pojma da će ta farsa sa ovom vešću ovoliko dugo da traje - poručila je pjevačica za Telegraf.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije