Jet set

Bogatstvo Dragane Mirković premašuje 100 miliona dolara

Bogatstvo Dragane Mirković premašuje 100 miliona dolara
Foto: Instagram | Bogatstvo Dragane Mirković premašuje 100 miliona dolara

Bogatstvo folk zvijezde Dragane Mirković tema je javnosti već godinama u nazad, a kada se pogleda čime se bavi i čime raspolaže pjevačica, dobije se odgovor šta joj je donijelo milione i milione dolara.

Jednu od najvećih balkanskih zvezda, Draganu Mirković, često možete naći na spiskovima i listama jedne od najbogatijiih javnih ličnosti sa ovih prostora, a i šire.

Dragana koja je karijeru počela osamdesetih godina i koja je do 2017. objavila 21 album, zarađuje i od svoje osnovne profesije - pjevačke, piše Telegraf.

Ipak, daleko značajniji izvori prihoda jesu oni koje stvaraju zajednički poslovni potezi nje i njenog supruga Tonija Bjelića. Na prvom mestu, to je televizija na čijem čelu se nalazi pjevačica.

Draganino bogatstvo, prema posljednjoj procjeni sajta "Net Worth Celebrities", iznosi 100 miliona dolara.

Par takođe posjeduje i firmu za prodaju luksuznih automobila, a među njihovim mušterijama je i veliki broj njenih kolega.

Dragana i Toni posjeduju brojne nekretnine, a poznato je i da je Toni svoje bogatstvo prepisao upravo pevačici. Poznati par posjeduje ogroman dvorac koji je uređen po posljednjem stilu, a detalji enterijera i ekterijera obaraju s nogu.

Podsjetimo, kablovsku i satelitsku televiziju Dragana i Toni osnovali su još 2005. godine u Požarevcu. Brzo su došli do lista najgledanijih kanala, izborivši se za prestižno mjesto u moru komercijalnih televizijskih stanica. Iza njih je već preko 13 godina uspješnog rada, a nesumnjivo je popularnosti doprinijela Draganina popularnost.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije