Jet set

Boki 13 u teškom stanju

Boki 13 u teškom stanju
Foto: Printscreen/Youtube | Boki 13 u teškom stanju

Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, juče je operisan, a kako ističe ljekar njemu, je odstranjeno 90 odsto želuca.

Operisan je juče u bolnici "Sveti Naum Ohridski Skoplje", što je za domaće medije otkrio njegov advokat, a sada se oglasio i doktor Jovanov, digestivni hirurg iz gradske bolnice, koji je za "Sloboden pećat”, otkrio u kakvom je stanju Jovanovski.

"Uradili smo suptotalnu resekciju želuca. Uklonjena su tkiva sa prekanceroznim sastava. Bila je to duga i teška operacija, nakon koje je pacijent u životnoj opasnosti, jer ne znamo kako će postoperativni tok teći. Jovanovski nije pri svesti i nije na aparatu. Skoro ceo želudac je uklonjen, možda 10 odsto, ostalo je najviše 15 odsto želuca", rekao je za "Sloboden pećat" Jovanov, jedan od hirurga koji su uradili intervenciju i dodao da pacijenti sa ovakvim operacijama moraju da imaju strogu dijetu, da jedu 10 puta dnevno vrlo male količine hrane i da budu na stalnoj terapiji, prenosi Pink.rs.

Podsetimo, 2019. godine odjeknulo je da je Boki 13 uhapšen pod optužbom za reketiranje, a čitava akcija odigrala se na putu za Mikonosu, na graničnom prelazu za Grčku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije