Jet set

Boldvinova supruga se povlači sa društvenih mreža

Boldvinova supruga se povlači sa društvenih mreža
Foto: Print Screen/Instagram | Boldvinova supruga se povlači sa društvenih mreža da bi očuvala mentalno zdravlje

Ona je ovu odluku donijela nekoliko dana nakon što je porodica Haline Hačins, koja je ubijena na snimanju filma kada je Boldvinov rekvizit "opalio", podnijela tužbu protiv njenog supruga.

Naime, Boldvin je pod velikim pritiskom javnosti nakon ubistva Haline Hačins, na snimanju filma "Rust", a taj pritisak trpi i njegova porodica.

Instruktorka joge je u objavi na Instagramu obavijestila da se udaljila od onlajn svijeta i dodala da će se na mrežama “povremeno javiti zbog dobrobiti svoje porodice”.

"Hej, prijatelji, napraviću pauzu na društvenim mrežama. Obećavam da ću se vratiti. Volim vas i znam da se brinete pa vas želim upozoriti. Možda se s vremena na vreme prijavim, ostavim vam fotografiju i obavestim vas da smo dobro",  napisala je u objavi.

Boldvnova supruga je dodala da svi moramo biti dobri prema sebi čime je ukazala na važnost mentalnog zdravlja.

 

"Tužba, kao što možete vidjeti, imenuje Aleka Bldvina i druge koji su bili odgovorni za sigurnost na snimanj", rekao je advokat porodice Hačins.

Tužbom optužuju glumca i druge na setu za Halininu smrt, jer se navodi da su oni odgovorni za "brojna kršenja industrijskih standarda".

(Telegraf)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije