Jet set

Brak Miloša Teodosića i Jelisavete Orašanin u krizi?

Brak Miloša Teodosića i Jelisavete Orašanin u krizi?
Foto: Kurir.rs | Brak Miloša Teodosića i Jelisavete Orašanin u krizi?

Iako važe za jedan od najskladnijih brakova na javnoj sceni, mediji u Srbiji tvrde da im ne cvjetaju ruže.

Brak glumice Jelisavete Orašanin i košarkaša Miloša Teodosića, važio je za jedan od srećnijih u svijetu slavnih, ali navodno je i njemu došao kraj, piše list Alo.

Košarkaš i glumica navodno već neko vrijeme prolaze kroz ozbiljnu bračnu krizu.

"Posljednjih mjeseci Jelisaveta je sve nezadovoljnija što im brak nije kao na početku. Umjesto da nađu kompromis počeli su da tjeraju inat jedan drugome i da se konstantnoi svađaju", ispričao je izvor za Vip Alo i dodao da je Teodosić nakon nekog vremena počeo da se udaljava od problema.

"Kada je Teo potpisao za italijanski kulb, mislio je da će smiriti situaciju. Vjerovao je da će biti srećnija što nije više u Americi nego je bliži Srbiji. To se nije dogodilo, a Jelisaveta se sve duže zadržava sa kćerkom u Srbiji, a kada nisu na okupu jedva razmjene par poruka", dodao je izvor i ispričao da se glumica ponaša kao prije braka, te da stalno izlazi sa drugaricama.

"Na taj način pokušava da oživi njihov brak i da udaru čežnju Teu, ali on ne reaguje na njene igrice kako bi ona voljela. U jednom trenutku joj je saopštio i da će se razvesti ako se njeno ponašanje ne promijeni", zaljučio je izvor za pomenuti list.

Nedugo nakon što su mediji objavili vijest o navodnim problemima u njihovoj vezi, Jelisaveta se oglasila kako bi stavila tačku na ove priče, te navela da nije tačno da je njenom braku sa košarkašem došao kraj.

"To su baljezgarije", napisala je, između ostalog, glumica na društvenim mrežama ovim povodom.

Glumica i košarkaš upoznali su se u decembru 2016. godine, samo četiri mjeseca kasnije odlučili su da stanu na ludi kamen, a prije deset meseci su postali roditelji malene Petre.  

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije