Jet set

Bred Pit: Uživam kao samac

Bred Pit: Uživam kao samac
Foto: Tanjug/AP | Bred Pit: Uživam kao samac

Holivudski zavodnik Bred Pit (55) progovorio je o samačkom životu nakon razvoda od glumice Anđeline Džoli (44). Za strane medije rekao je kako sada uživa te dodao da ga društvene mreže uopšte ne zanimaju.

"Trenutno uživam u životu i ne želim praviti Instagram, jednostavno ne vidim svrhu toga. Možda ću jednog dana ustati i promijeniti mišljenje, ali za sada nemam potrebu za tim", izjavio je glumac, prenio je "Blic".

Anđelina Džoli uskoro odlazi snimati svoj novi projekt u Novi Meksiko gdje će provesti ostatak ljeta. Za to vrijeme svoje će šestoro djece prepustiti u ruke bivšem suprugu. Glumica do sada nije htjela dijeliti starateljstvo s Bredom pa se na ovo gleda kao na veliki pomak u njihovom odnosu.

Izvor blizak paru ispričao je kako je glumac oduševljen što će biti s djecom jer se nisu baš vidjeli često nakon raskida veze, a sretni su i njegovi roditelji koji će provesti vrijeme s unucima.

Nekadašnji slavni holivudski par započeo je romansu 2005. na snimanju filma 'Gospodin i gospođa Smit'. Bili su zajedno više od deset godina, a u braku dvije godine. Razišli su se u septembru 2016.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije