Jet set

Bred Pit ima novu djevojku - Njemica i raskošna ljepotica

Bred Pit ima novu djevojku - Njemica i raskošna ljepotica
Foto: wikipedia.org | Bred Pit ima novu djevojku - Njemica i raskošna ljepotica

Još od razvoda sa Anđelinom Džoli, Bred Pit nema zvaničnu djevojku, uprkos brojnim spekulacijama i govorkanjima, ali izgleda da su sada stvari najbliže tome da holivudski glumac i definitivno ima novu ljubav!

Nakon tračeva da Pit planira da se pomiri sa bivšom ženom Dženifer Aniston, te nagađanja o prirodi njegovog odnosa sa koleginicom Alijom Šouket, sada svjetski mediji pišu da je njegova izabranica lijepa Njemica Nikol Poturalski.

Paparaco fotografije svjedoče o ovom spoju... Naime, 56-godišnji glumac fotografisan je kako sleće privatnim helikopterom na jug Francuske, gdje će odsjesti na imanju zamka Miraval, i to u društvu gore pomenute dame.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Working mood all day

Uprkos činjenici da su oboje nosili maske, njihov dolazak nije promakao paparacima, a novinarima je pošlo za rukom da u rekordnom roku saznaju sve o životu ove djevojke.

"Poljubili su se, a Bred je bio super pažljiv prema njoj. Bili su na polujavnom mjestu, ali izgleda da mu nisu smetali ljudi koji ih vide. Ona je prava ljepotica i očigledno je mnogo mlađa od njega", rekao je neimenovani izvor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Soon

Nikol ima 27 godina i radi kao manekenka, a trenutno ima ugovor sa agencijom Nekst menadžment u Los Anđelesu i agencijom A menadžment u Nemačkoj. Do sada se pojavljiala na naslovnim stranama magazina El, Kosmopolitan i Mari Kler, a mnogi je porede sa Irinom Šajk. Bila je dio prestižnih revija u Njujorku, Parizu i Milanu, a navodno je jedna od omiljenih manekenki dizajnerke Vivijen Vestvud.

Zanimljivo je da se na sve stranu čuju i komentari da izgleda kao mlađa sestra Anđeline Džoli, zbog krupnih plavih očiju i punih usana.

Inače, ova ljepotica je rođena u njemačkom gradiću Bergkame, ali već godinama živi u Berlinu, a poljskog je porekla. Manekenstvom se bavi desetak godina, ali je posvećena obrazovanju - dovoljno je reći da tečno govori nekoliko svjetskih jezika!

(B92)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije