Jet set

Bred Pit ima novu djevojku

Bred Pit ima novu djevojku
Foto: Tanjug/AP/Arhiva | Bred Pit ima novu djevojku

​Nakon razvoda od Anđeline Džoli (47), Bred Pit (58) se ne smiruje, ali to bi sada moglo da se promijeni sa Ines De Ramon (29), budući da su krenule spekulacije da su uplovili u vezu.

Naime, glumac je navodno novu djevojku predstavio čitavoj svojoj grupi prijatelja, prenose strani mediji. Bred je Ines upoznao sa drugaricama Sindi Kraford (56) i njenim suprugom Rendom Gerberom (60) i Šonom Penom (62).

Bred je došao vrlo ležerno u farmerkama, sivoj dukserici, bijeloj majici i braon šeširu, dok je Ines nosila uske kožne pantalone, skraćenu košulju i žutu Fendi tašnu. Oko 20 časova Bred i ona su zajedno u njegovom Tesli sa vozačem stigli na predstavu, družeći se sa njegovim poznatim prijateljima u posebnom VIP prostoru.

Podsjetimo, Bred nije prva holivudska zvijezda koja je osvojila Ines. Pol Vesli (40), zvijezda "Vampirskih dnevnika", je 2018. objavio vezu sa Ines na Instagramu, a 2019. su izgovorili sudbonosno "da" na intimnoj ceremoniji. Krah brak su objavili nakon samo tri godine, prenosi Telegraf.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije