Jet set

Bred Pit napušta glumu

Bred Pit napušta glumu
Foto: FilmMagic | Bred Pit napušta glumu

Jedan od omiljenih holivudskih šmekera i glumaca, kako starijih tako i mlađih generacija, Bred Pit, ostavio je svoju publiku bez teksta kada je saopštio da želi da napusti glumu.

Naime, Pit je rekao kako želi da se nakon filma "Bilo jednom u Holivudu" povuče iz ove branše i priznao da je Holivud "igra za mlade".

Međutim, ovaj talentovani umjetnik ne planira u potpunosti da napusto svijet kinematografije, već želi da se fokusira na produkciju.

"Zaista uživam kada se nađem iza kamere, sa producentske strane", izjavio je Bred za GQ i dodao:

"Sve manje glumim. Zaista smatram da je to igra za mlade, nije da kažem da nema mjesta za starije likove, samo mislim da to tako prirodno ide. Volim da mislim da ima mjesta za sve. Ali može biti da sam 'dinosaurus', a da toga nisam ni svjestan. A kometa bi svakog časa mogla udariti", rekao je Pit i dodao da je radoznao kakva je sudbina filma i koji će "oblik" na kraju imati.

Posljednji projekat ovog pedesetpetogodišnjaka jeste film "Bilo jednom u Holivudu" gdje glume i Margot Robi i Leonardo Dikaprio, za kojeg je rekao da je divno biti njegova "kategorija".

Inače, i reditelj pomenutog ostvarenja Kventin Tarantino takođe je saopštio da je "vrijeme da završi s filmovima". On je i do sada više puta najavljivao završetak filmske karijere i postavljao sebi zadatak da snimi 10 projekata. "Bilo jednom u Holivudu" je njegovo deveto "čedo".

"On je tako originalan glas u leksikonu filmova, a njegovi setovi su puni entuzijazma i oduševljenja. Zato smo tamo", rekao je Bred Pit o Tarantinu.

Mi se iskreno nadamo da će se ova dva filmska velikana predomisliti, jer priznaćete, bez njih ništa neće biti isto.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije