Jet set

Pratite nas na Google news

Bred Pit o bivšim ženama

Bred Pit o bivšim ženama
Foto: N.N. | Bred Pit o bivšim ženama
N.N.

Brak bivših supružnika holivudskih zvezda Bred Pita i Dženifer Aniston i dalje intrigira javnost i medije, iako je prošlo 14 godina od njihovog razvoda.

Priču o njihovom braku ponovo je aktuelizovao britanski list "Miror" koji je pronašao intervju Breda Pita iz 2011. godine u kojem on govori o braku sa plavokosom glumicom koji je, kako kaže, bio dosadan, nezanimljiv i pretvaranje da je nešto što nije.

"Postalo mi je jasno da pokušavam da pronađem film o zanimljivom životu, a ja sam nisam živio zanimljiv život", rekao je Bred i dodao da je njegov brak sa Dženifer postao lažan i da je htio više nego što je mogla da ponudi.

"Mislim da je moj brak imao veze sa tim. Bio je to pokušaj pretvaranja da je brak bio nešto što nije", rekao je Bred, koji je u vreme davanja intervjua bio u braku sa Anđelinom Džoli i imao djecu sa njom.

Na pitanje zašto nije imao djecu sa Dženifer Aniston, glumac je odgovorio:

"Najpametnija stvar koju sam mogao da napravim u životu je što sam za majku svoje djece izabrao Anđelinu. Sjajna je majka", rekao je Bred.

Zbog ove izjave naišao je na oštru osudu fanova Dženifer Aniston pa je ponovo morao da objasni šta je zapravo htio da kaže tom izjavom.

"Žao mi je što sam pogrešno protumačen. Dženifer je jedna divna žena koja ostaje moj prijatelj", zaključio je Bred.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije