Jet set

Bred Pit tuži Anđelinu Džoli

Bred Pit tuži Anđelinu Džoli
Foto: Instagram / Printscreen | Bred Pit tuži Anđelinu Džoli

Glumica Anđelina Džoli, bivša supruga glumca Bred Pita, prodala je polovinu njihovog vinograda u Francuskoj, jednom ruskom oligrahu, piše "Daily Mail".

Vrijednost vinograda procjenjuje se na 160 miliona dolara i oboje su se, još tokom braka, dogovorili da niko od njih ne proda svoj dio bez dozvole onog drugog, međutim, glumica se izgleda oglušila o njihov dogovor.

Kada je saznao da je Anđelina prodala svoju polovinu i da će imati nove poslovne partnere, Bred Pit je bio poprilično iznerviran. U pravnim spisima, podnijetim u Los Anđelesu u četvrak, ukazuju se da je glumac pomogao da se uveća profit vinograda, koji se smatra jednim od najcjenjenijih svjetskih proizvođača roze vina.

Pitovi advokati tvrde da je Džolijeva tajno prodala svoj dio još 2021. godine, nakon spora koji su imali oko starateljstva nad djecom.

„Kao što će se dokazati na sudu, Anđelinine radnje su bile nezakonite i ozbiljno su oštetile Pita, a sve to kako bi se nepravedno obogatila“, piše u dokumentu koje je objavio pomenuti medij.

Džolijeva je, kako takođe piše u tužbi, svoj udio prodala proizvođaču alkoholnih pića, sa sjedištem u Luksembrugu, a koji je u vlasništvu ruskog oligarhara Jurija Šeflera, prenosi Telegraf.rs.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije