Jet set

Bred Pit u posjeti Anđelini i djeci

Bred Pit u posjeti Anđelini i djeci
Foto: Wikipedia/arhiva | Bred Pit u posjeti Anđelini i djeci

Holivudski glumac Bred Pit je uslikan u Los Anđelesu dok je išao u posjetu djeci i bivšoj supruzi Anđelini Džoli u njenoj vili u Los Felizeu, odmah nakon što se vratio sa puta na kom je bio sa novom devojkom, njemačkom manekenkom Nikol Poturalski.

Naime, slavni glumac je rekao da ga baš briga šta će Anđelina da misli o tome što je novu djevojku odveo na imanje na jugu Francuske, na kom su se upravo on i Anđelina vjenčali prije šest godina, ali je svojim postupkom dokazao drugačije.

Odmah nakon puta je otišao da posjeti Anđelinu i djecu, a paparaci su ga uslikali u automobilu dok je ulazio na njeno imanje.

Nakon što je prije nedjelju dana uslikan na aerodromu u Francuskoj sa Nikol ona je postala glavna tema medija širom svijeta, a zatim su u javnost procurile informacije da je i dalje udata.

Naime, Nikol (27) je u braku sa Rolandom Marijem 68-godišnjim biznismenom iz Njemačke, koji je vlasnik jednog od najpoznatijih restorana u Berlinu pod nazivom "Borchardt".

Nikol sa njim ima sedmogodišnjeg sina Emila Marija, ali njemu navodno ne smeta što se Nikol zabavlja sa Bredom, jer su oni u "otvorenom braku".

"Ne zanima ga negativnost, ni ljubomora. I dalje su vjenčani, a ta se veza može opisati kao otvoreni brak", ističe prijateljica Nikol Poturalski.

"Bred Pit je Nikol upoznao prošle godine u restoranu 'Borchardt' koji je u vlasništvu njenog supruga Rolanda. Glumac u taj restoran dolazi godinama, a Rolanda odavno poznaje. Nikol mu je dala svoj broj telefona čim su se upoznali i tu su krenule iskre među njima", dodala je manekenkina prijateljica.

(Telegraf.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije