Jet set

Pratite nas na Google news

Britni Spirs na "rat" s ocem potrošila 1,2 miliona dolara

Britni Spirs na "rat" s ocem potrošila 1,2 miliona dolara
Foto: Instagram | Britni Spirs na "rat" s ocem potrošila 1,2 miliona dolara
N.N.

"Pop princeza" Britni Spirs (38) potrošila je više od milion dolara za pravne troškove njenog starateljstva u 2019. godini, dok je njen otac Džejmi Spirs (68) zaradio 128.000 dolara za ulogu njenog staratelja.

Britni Spirs je prošle godine platila pravne takse za starateljstvo, koje Džejmi Spirs ima nad njom već 12 godina.

Pjevačica je svoje troškove zabeležila u novim sudskim dokumentima, a otkriveno je da je 2019. godine platila svom timu savjetnika i advokata ukupno 1.202.504 dolara.

Njen otac Džejmi je zaradio 128.000 dolara za ulogu staratelja, poziciju sa koje je odstupio u septembru 2019. godine zbog zdravstvenih razloga. Njen sadašnji staratelj je Džodi Pais Montgomeri i ta odluka je produžena do 22. avgusta ove godine.

Britni je takođe potrošila 91.242 dolara na putovanja po ostrvima Turks i Kaikos, kao i po Majamiju, a dobila je i nedjeljni džeparac koji troši po sopstvenim željama.

Britni je potrošila skoro milion dolara na troškove stanovanja u kući, a većinu novca je potrošila na popravke kućne teretane, koja je oštećena u dva požara.

Njen otac Džejmi je nedavno u jednom intervjuu odgovorio na kampanju #FreeBritney, u kojoj se tvrdi da je pjevačica talac svog oca koji je donedavno imao kontrolu nad njenim finansijama i pravnim odlukama, i sve to traje od 2008. godine kada je Britni imala nervni slom pred fotorepoterima.

"Svi teoretičari zavjera ništa ne znaju. Svijet nema pojma. Na kalifornijskom sudu je da odluči šta je najbolje za moju kćerku. To nije posao nikog drugog", zaključio je Džejmi.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije