Jet set

Britni Spirs najavila svoju veliku ispovijest

Britni Spirs najavila svoju veliku ispovijest
Foto: Instagram | Britni Spirs najavila svoju veliku ispovijest

Nakon što se poslije 13 godina konačno spasila "iz kandži" svoga oca Džejmija Spirsa, pop zvijezda Britni Spirs najavila je svoju veliku ispovijest koja će biti ozbiljan "udarac" za gotovo sve članove njene porodice.

Naime, krajem prošle godine, sud je konačno donio odluku da o ukidanju starateljstva nad njom, a Britni je odlučila da kroz memoare opiše sve ono kroz šta je prošla. Prema pisanjima medija, pjevačica je sada potpisala ugovor vrijedan 15 miliona dolara sa izdavačkom kućom "Simon&Schuster".

Britni je spremna da otkrije mnoge detalje iz odnosa sa ocem i ostatkom porodice, te je javno govorila o tome da je pravo na starateljstvo nad njom bilo zloupotrebljeno.

"Ovo je poruka mojoj porodici, jer me je povrijedila dublje nego što će se ikada znati! Znam da će starateljstvo uskoro završiti, ali još uvijek želim pravdu", napisala je Britni na društvenim mrežama u oktobru.

Pretpostavlja se da će Britni u novoj knjizi napokon ispričati svoju stranu priče o svemu što je proživjela.

Podsjetimo, Britni Spirs je 2008. godine imala krizu i probleme sa mentalnim zdravljem, kada se ošišala na ćelavo, a od tog trenutka njen život bio u rukama njenog oca.

Iako je ona tvrdila da su je članovi porodice primoravali da uzima narkotike, Džejmi je oštro odbacivao bilo kakve optužbe o tome da zloupotrebljava svoju poziciju i nebrojeno puta je isticao da je zabrinut za zdravlje kćerke, prenosi Telegraf.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije