Jet set

Britni Spirs objavila snimak sa bivšim mužem pa ga ekspresno obrisala

Britni Spirs objavila snimak sa bivšim mužem pa ga ekspresno obrisala
Foto: Instagram / Screenshot | Britni Spirs objavila snimak sa bivšim mužem pa ga ekspresno obrisala

Britanska pjevačica Britni Spirs se na Instagramu osvrnula na svoj kratkotrajni brak s bivšim suprugom Semom Asgarijem.

Naime, podijelila je snimak kako pleše s glumcem, a on ju je bez pretjeranog napora vrtio i podizao u vazduh. Na objavljenom snimku djelovali su srećno, a ples su završili i poljupcem.

Doduše, snimak je ekspresno obrisan, a u opisu objave pjevačica je suptilno nagovijestila da njihova propala romansa nije bila baš "med i mlijeko".

"Ponekad je teško osvrnuti se nazad, ali je presudno... Iskreno sam preosjetljiva u većini situacija", priznala je Britni u opisu objave.

Ova 42-godišnja dobitnica Gremija osvrnula se na složenost ljubavnih odnosa, objašnjavajući kako ih većina doživi "čudne obrte", piše Page Six.

"Ponekad govorim o svojoj prošlosti jer želim da se zaštitim od istih grešaka od ranije!", Spirs je nastavila te dodala da uči na greškama i da ne želi više da se zatvara.

Pjevačica je za sebe rekla da je "komplikovana i osjetljiva" osoba te je utvrdila da joj je bilo "puno lakše" kad je bila mlađa.

"Osjećam da sam tad više vjerovala ljudima i da još nisam iskusila okrutnost svijeta",  napisala je.

"Nedostaje mi da budem ranjiva i otvorena prema ljudima. Ako me poznajete, znate kako i koliko volim... Volim previše i osjećam se neprijatno po pitanju toga. To je osobina koju želim da zadržim, no nije sve med i mlijeko u vezama", objasnila je Spirs i objavu izbrisala sat vremena nakon što ju je podijelila.

Podsjetimo, bivši lični trener podneo je zahtjev za razvod braka od 42-godišnje pjevačice u avgustu prošle godine, nakon godinu dana braka, a kao zvaničan datum njihovog rastanka naveden je 28. jul prošle godine. To je uslijedilo usred optužbi da je Spirs bila "nevjerna i nasilna". Naime, u to vrijeme je Asgari navodno tvrdio prijateljima da mu je pjevačica nanijela povrede tokom jedne od njihovih svađa. Prema TMZ-u, prekretnica u odnosu, odnosno, ključni događaj koji je doveo do njihovog razvoda odnosio se na optužbe da ga je Spirs varala s jednim od svojih tjelohranitelja i tražila od drugog člana osoblja da je snimi golu.

(Kurir.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije