Jet set

Britni Spirs odgovorila kakvo je njeno psihičko stanje

Britni Spirs odgovorila kakvo je njeno psihičko stanje
Foto: Tanjug/AP arhiva | Britni Spirs odgovorila kakvo je njeno psihičko stanje

Od objavljivanja dokumentarnog filma "Framing Britney Spears" i ponovnog oživljavanja pokreta #FreeBritney, obožavaoci su sve više počeli da iskazuju zabrinutost za zdravlje pop zvezde.

Međutim, Britni uvjerava sve da nemaju razloga za brigu pa je u videu koji je objavila na Instagramu odgovorila na najčešće postavljana pitanja fanova.

Prošlog mjeseca Britni Spirs je prekinula ćutanje o dokumentarcu "Framing Britney Spears" i otkrila da joj je "bilo neprijatno" zbog količine pažnje koji je izazvao, kao i da je nedeljama plakala poslije emitovanja, prenosi b92.

Takođe, objasnila je kako nije gledala dokumentarac, ali da su isječci koje je pogledala bili dovoljni da joj bude neprijatno i da se osjeća postiđeno zbog načina na koji su je prikazali, navodi se u Headliner-u.

U videu je objasnila zašto se u posljednje vrijeme ne bavi muzikom i ne snima pjesme, rekavši da trenutno pravi pauzu jer uživa sama sa sobom.

Nakon odgovora na pitanja o plesu i značenju objave crvenog frižidera na svom profilu, pjevačica je na pitanje da li je dobro kazala: "Da, potpuno sam dobro", i dodala, "Izuzetno sam srećna, imam prelijep dom i prelijepu decu".

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije