Jet set

Britni se sada plaši javnog života: "Bojim se da ću pogriješiti"

Britni se sada plaši javnog života: "Bojim se da ću pogriješiti"
Foto: Tanjug/AP/Arhiva | Britni se sada plaši javnog života: "Bojim se da ću pogriješiti"
N.N.

Britni Spirs je na Instagramu otkrila svoje strahove u vezi s javnim životom nakon što je 13 godina provela pod kontrolom drugih koji su imali poziciju njenih zakonskih satratelja - prije svega njenog oca.

U dužem tekstu na Instagramu, pjevačica se u petak obratila svojim fanovima i rekla da iako je zahvalna što je konačno u poziciji u kojoj se nalazi, ima neke brige - uglavnom, da će joj se život vratiti u "paparaco ludnicu" kao što je bilo prije i da će svaka greška završiti na naslovnim stranama.

"Biću samo iskrena i reći ću da sam toliko dugo čekala da se oslobodim situacije u kojoj se nalazim... a sada kada je stvarnost, strah me je da učinim bilo šta jer se bojim da ću pogriješiti", napisala je Spirs.

"Naporno sam radila, a sada kada je sve bliže kraju, jako sam srećna, ali ima mnogo stvari koje me plaše", otkrila je pjevačica.

Potom je objasnila da su paparaci, nakon što je ponovo dobila odobrenje da vozi, počeli da je prate.

"Paparaci trče kroz drveće i jezivo je! Ne sviđa mi se što pokušavaju da me uplaše i iskoče... kao da žele da uradim nešto ludo! Kao što sam rekla, bojim se da ne učinim nešto pogrešno...", dodala je.

Komentarisala je i svoju starateljsku poziciju te je rekla da je "zgrožena sistemom" koji joj je omogućio takvu poziciju.

"Nisam učinila ništa da se prema meni ponašaju kako su se ponašali 13 godina! Zgrožena sam sistemom i voljela bih da živim u drugoj zemlji", napisala je.

Spirs se takođe u objavi osvrnula na njenu porodicu, napisavši: "Gospode, smiluj se dušama moje porodice ako ikada uradim intervju."

U septembru je njen otac, Džejmi Spirs, suspendovan sa pozicije rukovodioca njenom imovinom, što je signaliziralo da bi potpuni prekid starateljstva mogao da bude u bliskoj budućnosti. Još jedno ročište zakazano je za 12. novembar kako bi se utvrdilo da li će se to i dogoditi.

U međuvremenu, računovođa Džon Zabel preuzeo je privremenu kontrolu nad njenom imovinom, dok je Džodi Montgameri ostala staratelj ličnih pitanja.

(B92.net)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije