Jet set

Pratite nas na Google news

Centar za socijalni rad podnio krivičnu prijavu protiv Severine

Centar za socijalni rad podnio krivičnu prijavu protiv Severine
Foto: Instagram | Centar za socijalni rad podnio krivičnu prijavu protiv Severine
N.N.

Pjevačica Severina Kojić (47) trenutno boravi u Monte Karlu sa suprugom Igorom, a Centar za socijalni rad podnosi krivičnu prijavu protiv nje.

Kraj prošle godine pjevačica je dočekala s prvostepenom presudom, koju su mnogi nazvali presedanom.

Sud je nepravosnažnom presudom odlučio da sin kojeg je dobila u vezi s Milanom Popovićem živi s ocem. U međuvremenu je Severinu na turneji bodrilo hiljade obožavaoca.

Presudi o kojoj je brujila cijela regija, prethodile su prijave zagrebačke osnovne škole koju joj pohađa sin.

Podnijeli su desetak prijava za zanemarivanje djeteta. Otkrilo se to nakon što je Severina šokirala javnost na konferenciji za novinare kad je najavljivala veliku turneju.

U novoj godini očigledni su se nastavili pravni problemi za pjevačicu jer ovo je prvi put da Centar za socijalni rad podnosi krivičnu prijavu protiv nje, piše 24sata.hr.

"U konkretnom slučaju Centar ne može iznositi detalje o toku postupka i porodičnoj situaciji s obzirom na to da bi se iznošenjem podataka u javnosti kršili zakonski propisi", poručili su za 24 sata.hr.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #zahvalnazasve #severina

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Bivši partneri Severina Kojić i Milan Popović sedam godina se sudski spore oko starateljstva nad sinom. Sve do zadnje presude dijete je bilo dodjeljivano majci.

Po novoj presudi, koja nije konačna, Severina dijete ima pravo viđati dva puta sedmično po pet sati i svakoga drugog vikenda te sa sinom može provoditi katolički Božić.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije