Jet set

Ćerka čuvenog reditelja želi da glumi u filmovima za odrasle

Ćerka čuvenog reditelja želi da glumi u filmovima za odrasle
Foto: Instagram | Ćerka čuvenog reditelja želi da glumi u filmovima za odrasle

Ćerka jednog od najboljih reditelja želi da se oproba u industriji filmova za odrasle.

Mikaela Spliberg (23), usvojena ćerka čuvenog reditelja Stivena Spilberga (73), u intervjuu za britanski San (The Sun) otkrila je kako je odlučila da postane glumica u filmovima za odrasle, prenosi B92.

Mikaela svoje provokativne video-snimke i slike trenutno objavljuje na Instagramu u želji da se oproba u filmskoj industriji, a voljela bi i da dobije posao striptizete.

 Opisujući sebe kao seksualno biće ona je rekla: "Umorila sam se od toga da svoje tijelo ne mogu da naplatim, ali i od toga da svaki dan radim nešto što me ne ispunjava. Ovim poslom mogu da pokrenem druge ljude", rekla je Mikaela.

Dodala je da njeni roditelji nisu iznenađeni, niti uznemireni njenom odlukom, već da ih je to zaintrigiralo.

"Njima je prioritet uvijek bio da ja budem sigurna", izjavila je Mikaela, ponosna na ono šta je postigla za godinu i po, uvjerena da će njeni roditelji za nju imati samo riječi hvale.

Umjetničko ime u porno-industriji koje je izabrala za sebe je Sugar Star, a izjavila je da neće imati seks pred kamerama zbog svog vjerenika Čaka Pankova (47).

Mikaela je inače otkrila i da je bila zlostavljana u prošlosti, ali da to nije radio niko iz njene porodice, niti neko od njoj bliskih ljudi. Izjavila je da se borila sa anoreksijom, da je imala problema sa alkoholom, kao i poremećaj ličnosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije