Jet set

Čime se bavi Kristina Mandarina

Čime se bavi Kristina Mandarina
Foto: Davorin Visnjic/Pixsell | Čime se bavi Kristina Mandarina

Kristina Mandarina (22) počela je da prodaje svoje intimne fotografije na sajtu za odrasle.

Atraktivna Hrvatica privukla je pažnju javnosti kao izazovna prodavačica mandarina na ulicama Zagreba, a sada umjesto mandarina prodaje svoje golišave fotografije na platformi za odrasle, što je objavila i na svom Instagram profilu.

Pored eksplicitnih fotografija, Kristina na sajtu za odrasle prodaje i intimne snimke, ali nije jedina koja na taj način zarađuje.

Inače, starleta Anđela Veštica je jednom prilikom otkrila da je zaradila 42.000 evra za samo jednu fotografiju na ovom sajtu. Starleta i nekadašnja voditeljka rijalitija "Parovi" Ava Karabatić šokirala je region kada je objavila da prodaje fotografije na kojima je golišava.

Podsjetimo, blogerka Zorana Jovanović poznatija kao Zorannah, nedavno se našla na meti kritika nakon što je odlučila da pokrene sajt na kome će naplaćivati svoj privatni sadržaj. Nedavno je profil na ovom sajtu otvorila i starleta Nataša Šavija. Ona priznaje da se odlučila na ovaj korak jer nije željela da svoje intimne fotografije objavljuje za džabe, već da preko njih i zaradi.

(Kurir.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije