Jet set

Čudni outfit Rita Ore privlačio poglede na crvenom tepihu

Čudni outfit Rita Ore privlačio poglede na crvenom tepihu
Foto: Instagram | Čudni outfit Rita Ore privlačio poglede na crvenom tepihu

Britanska pjevačica rođena u Prištini stigla je na radio galu Capital FM Jingle Bell Ball u Londonu u poprilično hrabrom izdanju, s crnim i ružičastim uzorcima i "zavezana" u veliku mašnu.

Inače, outfit 28-godišnje pjevačice dio je proljetne kolekcije Moschina dok je frizuru nosila inspirirana stilom Marilyn Monroe, pišu britanski mediji. Iako su ga neki prozvali bizarnim, izgled pop zvijezde nije najkontroverzniji u posljednje vrijeme.

Prošle godine, Rita Ora sve je zbunila kad se na dodjeli nagrada MTV Europe Music Awards pojavila u - ogrtaču, a i inače je poznata po poprilično hrabrim kombinacijama.

Ali da se nije zaboravila presvući u "stvarnu odjeću", dokazuju drugi dodaci tog izdanja - dijamantni nakit vrijedan više od 10 miliona dolara. Stoga, njen novi izgled, iako je mnoge iznenadio, malo koga je šokirao.

Inače, pjevačica je odnedavno navodno ponovo zaljubljena, a u vezi je s Andrewom Garfieldom, glumcu najpoznatijem po ulogama u Spider-Manu, Društvenoj mreži i Gibsonovom Hacksaw Ridgeu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije