Jet set

Cure detalji svadbe Mate Rimca: Trubači i pečeni vo od 800 kilograma

Cure detalji svadbe Mate Rimca: Trubači i pečeni vo od 800 kilograma
Foto: Screenshot/Facebook/Depo.ba | Cure detalji svadbe Mate Rimca: Trubači i pečeni vo od 800 kilograma
N.N.

Vjenčanje hrvatskog inovatora i preduzetnika Mate Rimca, kojeg mediji nazivaju "hrvatski Ilon Mask" i Katarine privuklo je puno pažnje, a danas su počele da se pojavljuju fotografije i snimci sa proslave koje su otkrile neke detalje.

Na Instagramu je tako jedna od gošći objavila snimak u storiju na kojoj Katarina, prema starom običaju, baca jabuku preko kuće. 

Na snimku se vidi kako je mlada zagrizla jabuku i iz sve snage je bacila preko krova kuće.

Na svadbi su mladence i goste uveseljavali "Zabranjeno pušenje" i Bajaga, a na snimku koji je objavio Depo.ba vidi se kako su se mladenci pridružili frontmenu Zabranjenog pušenja Seji Saxonu te s njim zapjevali pjesmu "Jugo 45". Sejo je iskoristio priliku da im čestita te im je, između ostalog, poželio "još puno automobila koji će se zvati po vjetrovima".

Mate je na to preuzeo mikrofon i odgovorio mu: "Ma je**š aute, zamisli sile da se svi narodi koji žive ovde vole." Njegov odgovor je izazvao aplauz.

Kako piše depo.ba, pred Katarininu kuću u Odžaku stigli su trubači u kombiju leskovačkih tablica, dok su gosti pred Matinu kuću u mjestu Lištani pristizali autobusima.

Kako piše 24 sata, Mate je ispunio obećanje koje je dao mještanima te se proslava nastavila i drugi dan. Iako je on vegetarijanac i ne jede meso, Rimac je Livnjake počastio tako što je okrenuo vola teškog 800 kilograma.

Mate Rimac se oženio i u crkvi, prvi ples na svadbenom veselju svirao Bajaga.

Gostima je inače bilo zabranjeno da fotografije i snimke sa svadbe dijele na društvenim mrežama, ali je ipak procurio koji snimak i fotografija.

Inovator i preduzetnik ili, hrvatski Ilon Mask, kako ga nazivaju mediji u regionu, oženio se po drugi put u dva meseca i potvrdio svoju ljubav s dugogodišnjom devojkom, 30-godišnjom Katarinom Lovrić, koja mu je postala supruga nakon sedam godina veze i 17 godina poznanstva.

Nakon intimnog i tajnog vjenčanja pred matičarem u Splitu, u Vili "Dalmacija", za tridesetak gostiju, Mate i Katarina sada su priredili raskošno slavlje u - Livnu, prenosi B92.

Nakon crkvenog obreda, Rimac je svadbeno slavlje priredio na Livanjskom polju, u okolini rodnog Livna, mjesta koje Matu i Katarinu veže jer oboje iz tog grada vuku porodične korijene, a tamo su se i upoznali.

Lokacija vjenčanja bila je smeštena doslovno usred ničega, na polju, a do iste je vodila tek jedna ulica niz koju su simpatični svadbeni putokazi vodili goste u pravom smijeru. 

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije