Jet set

Ćute o vezi, ali Sofiju Milošević i Luku Jovića odale fotografije

Ćute o vezi, ali Sofiju Milošević i Luku Jovića odale fotografije
Foto: Instagram | Ćute o vezi, ali Sofiju Milošević i Luku Jovića odale fotografije

Veza manekenke Sofije Milošević i fudbalera Luke Jovića razotkrivena je nedavno, a par je sada otišao na zajedničko putovanje u Portugal.

Manekenka i fudbaler o svojoj romansi ne žele da govore javno i izbjegavaju da se eksponiraju, međutim fotografije koje su objavili u isto vrijeme, a koje su uslikane na istoj lokaciji, pokazale su da par i te kako uživa u zajedničkim trenucima.

Njih dvoje trenutno borave u Portugalu, u gradu Sintra, čije znamentosti su obišli.

Podsjetimo, prošle nedjelje Sofija i Luka prvi put su uslikani zajedno, u Madridu, i to kako se drže za ruke.

Manekenka često boravi kod Luke u prestonici Španije, budući da on tamo ima profesionalni angažman, a sada su, po svemu sudeći, iskoristili nekoliko slobodnih dana da posjete susjedni Portugal.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on

Par je u vezi već dva mjeseca, ali je to tek nedavno otkriveno, a kako je "Blic" već pisao ljubav su krili čak i od svojih roditelja.

"Upoznali su se preko zajedničkog prijatelja, a simpatije su bile obostrane. Prvobitno su se neko vrijeme dopisivali, da bi se potom vidjeli nekoliko puta i uplovili u romansu. Htjeli su da njihova ljubavna veza bude stabilna, pa da tek tada svim bliskim ljudima kažu kakav je njihov odnos. I dok se u javnosti spekulisalo da su njih dvoje zajedno, oni su oštro demantovali ove navode i tvrdili da među njima nema ništa. Nakon što je njihova tajna romansa ugledala svjetlost dana, brže-bolje su počele da stižu poruke od prijatelja, a Luka i Sofija imali su spreman odgovor. Kao razlog navodili su to da nisu željeli da njihova ljubav bude priča u javnosti, samo zato što im je bilo potrebno vrijeme da njihova veza postane toliko stabilna da ništa ne može da je uzdrma", rekao je izvor blizak paru.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Jovic (@lukajovic) on

Tek nakon fotografije iz Madrida Sofija je mami saopštila da ima dečka.

"Koliko su željeli da sakriju sve od javnosti govori i činjenica da su njihovi roditelji vest o njihovoj romansi saznali iz medija. Fotografija je potvrdila tračeve, pa su morali da saopšte najbližim ljudima da su ipak u vezi. Inače, njih dvoje su se rijetko viđali u javnosti. Kada bi Luka bio u Beogradu, viđali bi se u Sofijinom stanu u centru grada, a kada bi ona odlazila u Madrid, boravili su u Lukinom domu", objasnio je izvor "Blica".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije