Jet set

Čuveni pjevač iz komšiluka presadio kosu (FOTO)

Čuveni pjevač iz komšiluka presadio kosu (FOTO)
Foto: Facebook | Čuveni pjevač iz komšiluka presadio kosu (FOTO)

Da ni muškarci nisu imuni na estetske intervencije, da vole da prate modu i da lijepo izgledaju - pa to najbolje svjedoči hrvatski pop autor Toni Cetinski koji se prije dvije godine podvrgao presađivanju kose.

Pjevač koji je najveći dio svoje karijere poznat kao proćelavi muškarac, međutim, ovih dana ponosno "šeta" svoje nove kovrdže, i moramo mu odati priznanje - izgleda kao momak.

Kosa koju je lagano gubio, ponovo je počela da raste, tako da čuveni pjevač iz regiona sada može da se pohvali i lijepom frizurom. Na novim fotografijama objavljenim na njegovom Instagramu, jasno se vidi drastična razlika nakon transplantacije. Toni više nije proćelav na temenu i sa velikim zaliscima, već sada ima kosu kakvu je želeo.

Njegove kovrdže djeluju simpatično, a neki su uvjereni da se podvrgao čak i - minivalu.

On se u decembru 2021. godine podvrgao presađivanju kose kako bi riješio svoj problem i ostvario sebi veliku želju.

“Već dugo sam imao želju da odem na transplataciju kose i srećan sam što zbog toga nisam morao da otputujem izvan granica Lijepe Naše jer je doktorica i stručnjak za kosu - Ana Maletić, u tom području uvjerljivo najbolja. Iskreno se radujem rezultatima”, napisao je Toni ranije na Instagramu, prenosi Ona.rs.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije