Jet set

Da li je Emili Ratajkovski trudna?

Da li je Emili Ratajkovski trudna?
Foto: Instagram | Da li je Emili Ratajkovski trudna?

Popularna manekenka Emili Ratajkovski udala se ovog februara u tajnosti za dečka Sebastijana Bira-Meklarda, a sada je obožavaocima 'bacila bubu u uho' da je trudna.

Naime, ljepotica je na Instagramu objavila fotografiju gdje sjedi na stablu narandže, držeći jednu narandžu u ruci naslonjenu na stomak. 'Nosim plod', napisala je ispod fotografije i tako podstakla šuškanja o trudnoći.

Nije trebalo dugo da se pokrene lavina komentara ispod fotografije, a njeni pratitelji podjeljenog su mišljenja - neki su joj odmah čestitali, dok su drugi pokrenuli raspravu o tome je li stvarno riječ o trudnoći ili se Emili samo šali.

“Te zvijezde uvijek pokušaju pronaći originalan način da objave trudnoću. Mislim, 'nositi plod' u prenesenom značenju znači biti trudan, a ona se naglo udala tako da tko zna”, napisao je jedan od obožavoca.

 

Bearing fruit

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Da Emili preferira neobične načine obavljanja velikih stvari dokazala je modna kombinacija koju je manekenka nosila kada se vjenčala u njujorškoj gradskoj vijećnici uz pratnju nekoliko najbližih prijatelja.

Ljepotica je, naime, nosila 'senf žuto' Zarino odijelo uz koje je kombinovala crni šešir s velom, dok je njen suprug nosio svijetlo plavo odijelo i sunčane naočale. Ako se odlučila udati u ovakvom izdanju, nije ništa čudno što je vijest o trudnoći takođe objavila na prikriven i neobičan način.

(Story.hr)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije