Jet set

Da li je ova žena osvojila srce Breda Pita?

Da li je ova žena osvojila srce Breda Pita?
Foto: Ilustracija | Da li je ova žena osvojila srce Breda Pita?

Kako piše britanski "The Sun" Bred Pit je proteklog vikenda bio na festivalu "Glastonbury". I iz zagrljaja nije puštao glumicu Sijenu Miler za koju se već mjesecima šuška da ga je "bacila na koljena".

Festival je bio prvi put da se poslije razvoda od Anđeline Džoli glumac pojavio u javnosti u ženskom društvu.

"Bred i Sijena nisu skidali ruke jedno s drugog, izgledali su zaljubljeno. Bili su oprezni pa su se u jednom trenutku povukli u dio za odabrane posjetioce ", ispričali su za "The Sun" posjetioci Festivala.

U njihovom društvu bio je i novopečeni tata Bredli Kuper, koji im se pridružio u VIP loži.

Tako je lijepa Sijena postala prva žena koja je zvanično poslije razvoda braka Breda Pita i Andželine Džoli osvojila srce najpoželjnijeg muškarca svijeta.

 

When you get your photo with Brad Pitt photobombed by Bradley Cooper!

A post shared by Chris Simmons (@iamchrissimmons) on

Prije dve godine glumica je prekinula veridbu sa glumcem Tomom Staridžom, bila je i u komplikovanoj vezi sa Džad Loom koji je prevario sa dadiljom.

Zavela je milijardera Baltaraza Getija koji je zbog nje bio spreman da ostavi suprugu. U jeku pomame za "Sumrak sagom" šuškalo se da je u vezi sa Robertom Patinsonom, bila je u vezi sa mlađanim Tomom Staridžom sa kojim je dobila dijete. Sada je na red došao i Bred.

Zanimljivo je i da se u stranoj "žutoj štampi" pojavio i trač da je zapravo Bred uspio da ima i tajanstevni sastanak sa australijskom manekenkom Eli Mekfirson. I to u Holivudu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije