Jet set

Da li je ovo novi izabranik Anđeline Džoli?

Da li je ovo novi izabranik Anđeline Džoli?
Foto: Facebook | Da li je ovo novi izabranik Anđeline Džoli?

Prošlo je više od godinu dana otkad je jedan od najpopularnijih parova današnjice je stavio tačku na deset godina dugu romansu.

Međutim, dok su Breda Pita spajali sa mnogim poznatim damama od tada, iako on živi miran život posvećen sebi i djeci, Anđelina Džoli je prošla manju “torturu” javnosti kada je ova tema u pitanju. Ali, igleda da je lijepa glumica sada dala povoda za ovakva “šuškanja”.

Kako pišu svjetski mediji, čini se da je Anđelina našla utjehu pored jednog pjesnika i reditelja – kambodžijskog umjetnika Prača Lija u čijem društvu može često da se vidi.

Glumica je još jednom iznenadila sve svojim izborom, jer iako je riječ o četiri godine mlađi muškarcu mnogi su pomislili da je upravo suprotno.

Još uvijek niko nije zvanično potvrdio njihovu vezu, a saradnici bliski Anđi tvrde da su oni samo prijatelji.

Džoli i Prač Li sreli su se nekoliko puta na druženjima filmaša, a reditelju se jako sviđa Anđelinina strast da filmom prikaže svijetu istinu o kambodžanskom genocidu iz 1970-ih.

“Anđelina poštuje njegov rad i samo joj je prijatelj. Nije spremna za vezu te se želi fokusirati na svoju djecu i njihove potrebe”, objasnili su prijatelji bliski glumici.

Ostaje da sačekamo i vidimo…

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije