Jet set

Dado Topić zanijemio od bola: “Moja princeza” (VIDEO)

Dado Topić zanijemio od bola: “Moja princeza” (VIDEO)
Foto: Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell | Dado Topić zanijemio od bola: “Moja princeza” (VIDEO)

Pjevačica Aleksandra Slađana Milošević umrla je danas, 26. marta 2024. godine u Zemunskoj bolnici.

Tokom duge karijere, Slađana je snimila pjesmu “Princeza” sa Dadom Topićem, koju smatraju jednom od najljepših duetskih numera Jugoslavije.

Kako je Dado bio blizak sa Slađanom, Telegraf ga pozvao izjavu, ali trenutno nije bio dostupan, pa se javila njegova supruga Mira i otkrila kako su reagovali kada su čuli tužnu vest.

“Ona je bila dio našeg života od ‘84 godine kada smo se Dado i ja upoznali. Bila sam jako ljubomorna na nju prvih par godina, onda smo postale jako dobre drugarice i družile smo se. Sarađivale i poslovno, ali ovo je sada baš šok i za Dadu i za mene. Sve više ljudi odlazi iz tog vremena naše mladosti, baš težak udarac. Nedavno je preminuo i Miloš Stojisavljević Cajger iz grupe “Generacije 5”, tako da je to strašno. Mi smo svi povezani na neki način”, istakla je Mira, pa otkrila da li se skoro bila u kontaktu sa Slađanom.

“ Nažalost, nismo se dugo čule. Dado je nedavno bio u Beogradu, pokušao je da je kontaktira, nije mu se javila na telefon. Zatim sam i ja pokušala da je dobijem, jer smo imali zajednički nastup za nju i Dadu, međutim, isto tako mi se nije javila. Čuli smo priče da je bolesna, ali nismo bili sigurni i danas su nam prijatelji iz Beograda javili da se ipak ono najstrašnije desilo”, rekla je Dadina supruga, koja je trenutno sa pjevačem u Dalmaciji.

“Mi smo trenutno u Dalmaciji, Dado snima nešto u studiju. Javila sam mu, on je šokiran, zanijemo je, pa rekao: “Moja princeza”. Trebali su sa tom pjesmom da nastupe na jednom privatnom vjenčanju u maju, ali nažalost nema više “princeze”, tužno je izgovorila Dadina supruga, Mira.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije