Jet set

Dajanino pismo otkriva da je znala šta će se dogoditi s Harijem?

Dajanino pismo otkriva da je znala šta će se dogoditi s Harijem?
Foto: N.N. | Dajanino pismo otkriva da je znala šta će se dogoditi s Harijem?
N.N.

Paul Burel, bivši batler tragično preminule princeze Dajane, objavio je dosad neviđeno pismo u kom je ona otvoreno iskazala bezuslovnu ljubav prema svojim sinovima, prinčevima Hariju i Vilijamu.

Burel (60), koji je služio kod princeze punih 10 godina sve do njene smrti, na Instagramu je objavio djelić Dajaninog pisma kako bi pružio podršku princu Hariju i njegovoj supruzi Megan Markl, koji su donijeli odluklu da odstupe s kraljevskih dužnosti kako bi napokon mogli da vode normalan život.

Paul je tamo objavio crno-bijelu fotografiju princeze Dajane i prinčeva dok su bili dječaci, a u opisu je objavio dijelove pisma koje mu je ona poslala, a koje dosad nije ugledalo svjetlost dana.

"Dok se Hari, Megan i Arči upuštaju u nov život, podsjećaju me na riječi koje mi je princeza Dajana napisala prije mnogo godina. To su riječi majčinske bezuslovne ljubavi koje su prikladne i danas kao i onda kad ih je pisala prije više od 24 godine. "Do smrti volim svoje dječake i nadam se da će sjeme koje sam posadila rasti i donijeti im potrebnu snagu, znanje i stabilnost", napisano je u postu koji je Burel objavio.

Burel je služio prvo kraljici Elizabeti II, a zatim princezi Dajani. U njenoj službi je bio punih deset godina, sve do njene tragične smrti 1997. godine. Svjetsku slavu stekao je brojnim memoarima o životu s kraljevskom porodicom, ali i gostovanjima u emisijama u kojima je govorio o Dajani, ali i analizirao odnose na dvoru.

Često je isticao kako se boji da Megan ne završi kao Dajana jer se i nad njom sprovodi "medijski linč koji je 1997. Dajanu i otjerao u smrt".

"Bakingemska palata je minsko polje za bilo koju osobu koja prvi put uđe tamo. Ljudi postavljaju zamke, nisu bili baš ljubazni prema ovoj mladoj djevojci koja je dolazila u ovaj svijet. Ko bi želio da bude dio te porodice", jednom je izjavio Burel.

(Telegraf.rs)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

As Harry, Meghan and Archie embark on a new life, I am reminded of some poignant words which Princess Diana wrote to me many years ago. They are a mother’s words of unconditional love which are as appropriate today as they were when she wrote them over 24 years ago. “I love my boys to death and hope that the seeds I’ve planted will grow and bring the strength, knowledge and stability that is needed.” #sussexroyal #kensingtonroyal #princessdiana #princessdianaforever #ladydi #ladydiana #herroyalhighness #princewilliam #princeharry #cambridge #royalfamily #harryandmeghan #dukeandduchessofcambridge #dukeandduchessofsussex #kensingtonpalace #buckinghampalace #englishheritage #burrellsbritain #royalbutler #dianaprincessofwales #queenofhearts #meghanmarkle #archieharrison #archieharrisonmountbattenwindsor

A post shared by Paul Burrell RVM (@officialpaulburrell) on

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije