Jet set

Danijela Dvornik podijelila uspomenu na pokojnog svekra Borisa

Danijela Dvornik podijelila uspomenu na pokojnog svekra Borisa
Foto: Youtube / Printscreen | Danijela Dvornik podijelila uspomenu na pokojnog svekra Borisa

​Prošlo je 16 godina otkako nas je napustila jugoslovenska glumačka legenda Boris Dvornik, a povodom godišnjice smrti prisjetila ga se njegova snaha Danijela Dvornik.

Danijela je na svojem profilu na Instagramu objavila fotografiju Borisa koji u naručju drži njenu kći i svoju unučicu Ellu, a u opisu je prepričala i jedan njihov razgovor.

"Pape (tako smo ga zvali ) je imao običaj zvat nas na telefon i s nama pričat satima u nebulozne ure. Ponekad smo znali ignorirat pozive, ali bi onda zvao na mobitele sve, Dinov, moj ili Ellin. Jednom nas nije mogao dobiti pa je zvao Ellu na mobitel, koja je bila u školi na satu fizike. Ella mu se nakon upornog zvanja, javila šaptajući u slušalicu: Dida, ja sam u školi na satu fizike, ne mogu s tobom razgovarat!

Dida: Kad te dida zove, nema fizike!

Ella: Ali učiteljica će me izbacit sa sata!

Dida: Ne može ona tebe izbacit sa sata kad pričaš sa didom svojim! Reci joj da ne za*ebaje! Ovo šta ću ti reć je puno važnije od fizike! Ko tebe voli najviše na svitu, a?

Ella: Ajme dida.... ne smijem pričat! (šapće)

Dida: Reci na glas da te svi čuju, tko te voli najviše na svitu?

Ella: Ti, dida!

Dida: Eeeee....tako je, to ne zaboravi, a sad slušaj tu fiziku i učiteljicu i ako te bude za*ebavala reci joj da će dida doć u školu! I još nešto...

Ella: Šta?

Dida: Koji će ti bog fizika?

Na jučerašnji datum, jednog Uskrsa 2008. godine nas je napustio. Pape i Dida, živi vječno!" napisala je Danijela.

"Pravi dida, prekrasno!", "Neponovljiv, baš sam se nasmijala", "Ajme, to je ljubav", komentarisali su oduševljeni pratioci.

Podsjetimo, Boris Dvornik bio je pozorišni, televizijski i filmski glumac, redatelj i scenarist te jedan od najvećih predstavnika jugoslovenske kinematografije. Preminuo je 24. marta 2008. godine, a samo pet mjeseci nakon njega, tačnije 7. septembra, prerano nas je napustio i Borisov sin te Danijelin suprug Dino Dvornik, prenosi "ShowBuzz".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije