Jet set

Darko Lazić: Marina nije ni prva ni poslednja

Darko Lazić: Marina nije ni prva ni poslednja
Foto: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL | Darko Lazić: Marina nije ni prva ni poslednja

Folk pjevač Darko Lazić potvrdio je da više nije u emotivnoj vezi sa Marinom Gagić, sa kojom ima sina Alekseja, a sada je priznao da smatra da se ljubav ugasila.

Pjevač je istakao da nema mnogo toga da kaže.

"Nema tu šta da se priča mnogo, po mom mišljenju se ugasila ljubav, udaljili smo se. Marina i ja smo u super odnosima, u kontaktu smo. Imamo dete, koje je nešto najsvetije u životu svakog. Odlučili smo oboje da je bolje da se raziđemo, to je danas savim normalno, nema potrebe za svađom i tenzijom. Ne ide, ne ide, imamo zdrav odnos, ni prva ni poslednja", rekao je Darko.

On se osvrnuo na spekulacije posljednjih mjeseci o svadbi koja se nikad nije ni dogodila.

"Svi mi maštamo o svadbi i lepom životu, zadesi se se nešto drugačije, bože moj to je sve život. Nisam ja izmislio toplu vodu, dešava se, ugasi se ljubav, dođe do prezasićenja",  priznao je Lazić.

Na pitanje zašto je zašto se Marina oglasila i rekla da su prekinuli zbog njegovog načina života, pjevač nije želio previše da otkriva

"Čuvao bih to za nas, ona je majka mog deteta i biće uvek na prvom mestu kod mene, a što se tiče razloga, kao što sam rekao to je nešto moje i ne bih da pričam o tome", ističe Darko za Republiku.

Podsjetimo, Marina je saznala da je trudna u momentu dok se Darko borio za život u KBC Zemun, a nakon teške saobraćajne nesreće koju je doživio.

Sina Alekseja dobili 29. juna 2019. godine, a pjevač iz braka sa pjevačicom Anom Sević ima kćerku Lorenu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije