Jet set

Darko Lazić ide na još jednu operaciju nakon gubitka 70 kilograma

Darko Lazić ide na još jednu operaciju nakon gubitka 70 kilograma
Foto: Instagram | Darko Lazić ide na još jednu operaciju nakon gubitka 70 kilograma

Pjevač Darko Lazić posljednjih dana šokira svojim izgledom, jer je za samo sedam mjeseci smršao nevjerovatnih 70 kilograma poslije operacije smanjivanja želuca, a sada je odlučio da ode na još jednu.

Naime, Lazić je krajem januara otišao pod nož, tačnije na intervenciju smanjivanje želuca, što mu je pomoglo da skine višak kilograma. Kako sve teče po planu, pa čak i bolje nego što je on planirao, te je drastično smršao, pjevaču se sada pojavio novi problem.

Kako pišu srbijanski mediji, zbog brzog mršavljenja Darku je počela da visi koža, tačnije višak kože i to mu smeta, pa je odlučio da se zategne. On je intervenciju zakazao za jesen, a već mnogi komentarišu da će poslije iste izgledati kao maneken.

"Darku visi koža i to mu smeta, pa je odlučio da se zategne. Zamislite koliko kože je ostalo nekom ko je imao 142 kilograma, a sada ima 72?! Uspeo je da dođe do željene kilaže, a ovom operacijom će imati telo kao maneken", rekao izvor blizak folkeru za Informer.

"Rekao mi je da će da uradi još ovu operaciju i više mu ne pada na pamet nijednu. Muka mu je od lekara. Ni sam ne zna koliko je operacija imao nakon što je doživeo stravičnu saobraćajku pre dve godine. Ali ovo žarko želi da uradi, jer hoće posle dužeg vremena da bude zgodan i zategnut", priča izvor.

Podsjetimo, Darko se odlučio na smanjenje želuca prije svega iz zdravstvenih razloga. Pjevač je priznao da zbog debljine nije mogao da se kreće.

"Kilogrami su mi predstavljali veliki problem jer nisam mogao u potpunosti da radim fizikalnu terapiju. I kretanje mi je predstavljalo problem zbog kilograma. Krvna slika mi nije bila baš najbolja, zbog čega su mogli da nastanu mnogo veći problemi. Pričao sam s lekarima i oni su mi rekli da je najbolje rešenje da smanjim želudac. Ceo zahvat je prošao bez problema, imam nekoliko malih rezova na stomaku", rekao je Lazić prije nekoliko mjeseci.

(Telegraf.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije