Jet set

Darko Lazić na ivici suza, javno se obratio djevojci

Darko Lazić na ivici suza, javno se obratio djevojci
Foto: Printscreen/Instagram | Darko Lazić na ivici suza, javno se obratio djevojci: Izdrži još sedam dana
N.N.

Pjevač Darko Lazić trenutno je ispunjen na svim životnim poljima, a pored uspješne karijere ne krije da je srećan u ljubavi i ludo zaljubljen u svoju djevojku Katarinu.

Otkako su uplovili u vezu, malo je događaja zbog kojih su se razdvajali, a sada su ipak morali to da učine budući da je Darko otputovao na zakazanu turneju u Australiji.

Pisalo se i da će ovom prilikom zaraditi ogromnu sumu novca, ali on ipak, ne prestaje da misli na svoju djevojku, a to dokazuju i brojni storiji koje joj je posvetio.

On je objavio kadar na kom se vidi da preko interneta razgovara sa svojom djevojkom, dok mu je njena sestra poručila da mora izdržati ovu razdvojenost, prenosi Grand.

"Zete izdrži, još sedam dana bez žene", napisala je Katarinina sestra, dok je Lazić držao ruku preko lica i djelovao potpuno snuždeno.

Podsjetimo, prije nekoliko mjeseci u medijima se pojavila vijest da se Darko tajno vjenčao sa Katarinom, a da na građansko vjenčanje nisu pozvali nikoga osim kumova. Iako je ova vijest tada preplavila medije, ipak se saznalo da vjenčanja nije bilo.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije