Jet set

Pratite nas na Google news

Darko Lazić obećao pomoć pa "ispalio" kandidata "Zvezda Granda"

Darko Lazić obećao pomoć pa "ispalio" kandidata "Zvezda Granda"
Foto: Instagram | Darko Lazić obećao pomoć pa "ispalio" kandidata "Zvezda Granda"
N.N.

Darko Lazić je prije nekoliko mjeseci, kada je bio gost u žiriju takmičenja "Zvezde Granda", u kojem je i sam pobijedio 2007. godine, odabrao najviše takmičara da im bude mentor.

To je značilo da je on bio u obavezi da s kandidatima radi u studiju, da ih priprema za svaki krug takmičenja i da im bude dostupan za svaku pomoć koja se tiče tog muzičkog takmičenja.

Lazić nije ispunio svoju obavezu, barem kada je u pitanju Strahinja Živanović, učesnik "Zvezda Granda" iz Brusa, koji je to otkrio u subotu uveče. Kada se predstavio žiriju sa dvije pjesme, prvo što su ga pitali bilo je da li je radio s Darkom. On je najprije nesmotreno rekao da jeste, ali ga je Saša Popović demantovao.

"Ne. Ovdje moramo da damo ispravku. S njim je radila produkcija jer se Darko nije pojavio",  odsječno je napomenuo direktor "Granda", dok je Živanović pojasnio cijelu situaciju.

"Rekao sam 'da' jer jesmo radili mentorske časove. Ne s Darkom, već s produkcijom", kazao je Strahinja.

Pored njega, Lazić je u decembru prošle godine odabrao da bude mentor i Ajli Muminović, Nikolini Milosavljević i Saneli Marković. Zasad nije poznato da li je Lazić dolazio na časove sa ove tri kandidatkinje ili je postupio kao u slučaju sa Strahinjom.

(Kurir.rs)

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije