Jet set

Darko Lazić ponovo u velikim dugovima?

Darko Lazić ponovo u velikim dugovima?
Foto: Screenshot/Youtube | Darko Lazić ponovo u velikim dugovima?
N.N.

Pjevaču Darku Laziću su otkazani nastupi i navodno je opet zapao u dugove.

Kako prenose mediji, Darko Lazić, koji je odnedavno ponovo u ljubavnoj vezi, navodno se opet našao u velikim dugovima, koje ne uspijeva da vrati.

Izvor tvrdi da je Darko zbog novih mjiera dojnetih u Crnoj Gori ostao uskraćen za dva velika nastupa za koje je uzeo honorar unaprijed i novac već uložio, pa je zabrinut.

"Pošto je u Crnoj Gori opet sve zatvoreno na deset dana jer se korona širi, Darko su otkazana dva velika nastupa za koje je unaprijed uzeo prilično veliki honorar. Poludio je, psovao, vikao, izgubio kontrolu, ali ne vrijedi mu sada to nerviranje. On se boji da će i okolne zemlje zatvarati diskoteke i da neće ponovo moći da nastupa. Dosta honorara je uzeo unaprijed, iznajmio stan u Njemačkoj, kupio i novi automobil. Kupuje i novi garderobu, jer stalno varira s kilažom", ispričao je izvor.

"Situacija je za pjevače opet kritična, jer se datumi stalno mijenjaju i nastupi se pomjeraju. Po svemu sudeći će morati da vraća vlasnicima klubova novac koji je unaprijed uzeo. Darko je te pare već uložio i nema ih više. Moraće opet da pozajmljuje i vraća. Upao je u kolo iz kojeg ne izlazi. Sve mu se izjalovilo", ispričao je Darkov drug.

(MONDO/ Star)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije