Jet set

Darko Lazić razgovarao sa ljekarima: Rekli su da budemo spremni na sve

Darko Lazić razgovarao sa ljekarima: Rekli su da budemo spremni na sve
Foto: Printscreen video | Darko Lazić razgovarao sa ljekarima: Rekli su da budemo spremni na sve

Darko Lazić hitno je doputovao u Srbiju jutros, 8. decembra, i pravo sa beogradskog aerodroma uputio se u bolnicu u kojoj mu je otac Milan.

Pjevač je u bolnicu došao sa bratom, kako bi sa ljekarima razgovarali o stanju njihovog oca Milana koji je operisan 5. decembra, a koji je sada kritično.

Kako je Darko rekao po izlasku iz bolnice i nakon razgovora sa doktorom, otac mu nije dobro i ne zna šta se dogodilo.

"Nije dobro, uopšte... Loše je... U jako je teškom stanju. Bukvalno su nam rekli da moramo da budemo spremni na sve... Ne znam šta bih ti više rekao", počeo je vidno potreseni Darko.

"Operisao je želudac i pozlilo mu je. Šta se desilo, niko ne zna. Znam samo da mu je mozak ceo, kompletno oštećen, da mu je stalo srce, koliko sam razumeo, da su ga reanimirali... Ne znam stvarno šta se desilo, živ i zdrav je otišao... Ne znam šta bih ti rekao", objasnio je Lazić za Telegraf.

Podsjetimo, njegova majka Branka prošle noći nam je kazala da je Milan imao operaciju smanjenja želuca. Rekla nam je da je zbog zdravlja trebalo da smrša, te da niko nije ni slutio da će doći do bilo kakvih komplikacija.

Milan je operisan 5. decembra.

"Šta sam ja preživeo sve iako su mi dali samo 5 posto šanse da ću preživeti, ti ćeš i sa 1 posto preživeti jer si me ti napravio i jači si od mene", napisao je Darko sinoć, 7. decembra, u objavi na Instagramu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije