Jet set

Pratite nas na Google news

Darko Lazić ulazi u rijaliti?

Darko Lazić ulazi u rijaliti?
Foto: Instagram | Darko Lazić ulazi u rijaliti?
N.N.

Pjevač Darko Lazić navodno bi uskoro trebao da uđe u rijaliti "Zadruga" i postane ravnopravni član sa ostalim ukućanima.

Čelnici televizije Pink već neko vrijeme navodno prave dogovor sa njim pod kojim uslovima bi se on pojavio u rijalitiju, da li kao učesnik koji se bori za glavnu nagradu do jula ili gost na nekoliko mjeseci.

"Darko, baš kao dobar deo estrade, od marta ima finansijskih poteškoća. Pre tog perioda se lagano živelo, trošilo, kupovalo, ali se sada sve promenilo. Niko sa estrade nema siguran prihod, a rashodi rastu na sve strane", kaže navodno Darkov prijatelj i nastavlja:

"I ranijih godina su ga zvali u razne rijaliti formate, ali je on odbijao jer je baš lepo zarađivao na tezgama. Kažu da su mu sada oduzeli jedan automobil zbog neisplaćenih rata, plus tu je svakog meseca alimentacija za Lorenu, a da ne govorimo o troškovima za ženu i dete. Dugove koje je imao od ranije, mora da vrati, kamate rastu. Ne bio mu ja u koži. Ušteđevina koju je imao skrckala se se, pa obrni-okreni, rijaliti je trenutno najbolja ako ne i jedina opcija da se izvuče iz ove besparice u koju je upao. Mislim da će baš ta muka da ga natera da uđe. Njemu je jako bitno da se dogovori oko uslova, gde će da spava, šta će da jede, pošto je na posebnom režimu zbog smanjenja želuca, da li će imati kontakt sa porodicom... Produkcija je rešena da ga dovede u rijaliti i spremni su čak i da mu daju deo honorara unapred kako bi se rešio finansijskih problema i vratio deo dugova. Kako stvari stoje, Darko bi trebalo da se nađe u Beloj kući za mesec dana ",  rekao je izvor za "Svet".

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije