Jet set

Darko Lazić uživa sa djevojkom u Dubaiju

Darko Lazić uživa sa djevojkom u Dubaiju
Foto: Instagram | Darko Lazić uživa sa djevojkom u Dubaiju

Popularni pjevač Darko Lazić posljednjih dana novembra odlučio je da napravi predah i otputuje na odmor u toplije krajeve, a ovoga puta društvo mu pravi djevojka Katarina. Zaljubljeni par uživa u visokim temperaturama na plaži, a o odmoru iz snova obavijestili su svoje pratioce preko popularnih društvenih mreža.

Da itekako zna da se provodi, ali i da je pravi džek i hedonista može se zaključiti po Lazićevim posljednjim objavama na Instagram profilu gdje se pjevač pohvalio bogatom trpezom uz obalu mora, ali i kako uživa u sportskim aktivnostima na vodi.

Tridesetjednogodišnji folker na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram objavio je danas i fotografiju sa plaže na kojoj pozira u društvu svoje izabranice.

Darko i Katarina zauzeli su vrelu pozu, pa zagrljeni i zaljubljeni pozirali na plaži u kupaćim kostimima, a komentari su se samo nizali: "Lako je njemu kad je pun kao brod" , "Prelepi", "To je ljubav", "Nadamo se da je ovo poslednja", pisali su Lazićevi obožavaoci, a po ovoj fotografiji možemo zaključiti da pjevaču ljubavi i strasti u vezi ne manjka.

Podsjetimo, Darko je bio oženjen koleginicom Anom Sević i iz tog braka ima osmogodišnju kćerku Lorenu, dok iz ljubavne veze sa Marinom Gagić ima troipogodišnjeg sina Alekseja. On je krajem aprila ove godine raskinuo vjeridbu sa pjevačicom Barbarom Bobak i upustio se u ljubavnu vezu sa Katarinom, sa kojom se zabavljao prije ulaska u brak sa Anom.

 

 

(GrandTV)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije