Jet set

Dea Đurđević se vraća u julu na male ekrane

Dea Đurđević se vraća u julu na male ekrane
Foto: N.N. | Dea Đurđević se vraća u julu na male ekrane

Dea Đurđević, na koju je 7. februara naletio autobus dok je stajala na trotoaru u Ulici Ljutice Bogdana, ističe da je sve bolje i bolje, kao i to da se na male ekrane ponovo vraća u julu.

"Bolje je. Sve je bolje i bolje. Nadam se da uskoro skidamo i gips pa se vraćam i na televiziju. Radim vežbe, doktori kažu da ide sve po planu..." ispričala je Dea, koja je na jednoj proslavi viđena u društvu momka Mladena Mijatovića.

Bolove, kaže, uz adekvatnu terapiju skoro i ne trpi.

"Trudim se da ne trpim, uz terapiju" rekla je ona sa osmijehom, koji ne skida sa lica: "Smeh te vodi kroz život! Uvek ti bude lakše... jedan pametan čovek mi je rekao", gledajući u Mladena naglasila je ona: "Kad ti je najteže, onda još jače!"

Bez "zelenog svjetla" ljekara, ipak, neće se vraćati na voditeljski posao. Strpljivo će sačekati pravo vrijeme.

"Ja bih volela (ranije), ali mi ne daju doktori. Kada doktori daju zeleno svetlo, ja dolazim! Čim Bumbašoirević kaže - može, ja dolazim."

"Nedostaje mi adrenalin, nedostaje mi čitava ekipa, saradici, čak mi i glavni i odgovorni nedostaju", dodala je ona sa još većim osmijehom.

"Kad uključim televiziju svuda bih ja nešto dobacila, sve bih ja nešto uradila još bolje, mislim se, ali svaka mu čast (kolegi Sarapi), stvarno", zaključila je Dea.

"Vraćm se julu", otkrila je Đurđevićeva.

(Kurir)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije