Jet set

Pratite nas na Google news

Demi Mur: Mijenjala sam sebe kako bi me muškarci prihvatili

Demi Mur: Mijenjala sam sebe kako bi me muškarci prihvatili
Foto: Instagram/demimoore | Demi Mur: Mijenjala sam sebe kako bi me muškarci prihvatili
N.N.

Glumica Demi Mur u intervjuu za jedan podkast osvrnula se na svoje brakove i otkrila kako je nakon dugog traženja odgovora napokon shvatila u čemu je griješila.

Zvijezda filmova "Duh" i "Striptiz", Demi Mur, iza sebe ima tri propala braka, a zanimljivo je da je zadržala prezime prvog supruga, s kojim je najkraće bila u bračnoj zajednici.

Naime, poznata brineta rođena je pod imenom Demi Džin Gajnes, a nakon braka s rokerom Fredijem Murom (1981- 1985.) odlučila je da zadrži njegovo prezime.

S akcionim junakom Brusom Vilisom bila je u braku od 1987. do 2000. godine u kojem je rodila troje djece, a u treći se brak s mlađanim Eštonom Kučerom upustila 2005. Premda su im mnogi predviđali brzi krah, taj je brak potrajao osam godina.

Nakon svih tih iskustva, tek joj je pisanje memoara objavljenih pod nazivom "Inside Out" pomoglo da shvati gdje je griješila.

"Svih tih godina toliko sam se mijenjala, svaki put iznova, kako bih se uklopila u sliku onoga što sam mislila da drugi žele. Zapravo sve vrijeme radimo na tome da budemo poželjni, ali zanemarujemo svoje želje", otkrila je Demi.

"Mislim da je to cijeli proces zaljubljivanja u samog sebe i prihvatanja toga što zaista jesi", dodala je.

"Proći kroz putovanje u kojem cijeniš ljubav koja vas je spojila i zaista dati sve što možeš…to je moguće samo ako zaista voliš i prihvataš sebe" objasnila je svoje nove spoznaje glumica.

Ona je dodala da je bilo  od nevjerovatne važnosti ponovo proći kroz prošlost i početi cijeniti stvari kroz koje je prošla. 

"Sve što mi se dogodilo, dobro ili loše, sada prihvatam", zaključila je 57-godišnja glumica.  

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije