Jet set

Demi Mur u vezi sa srpskom stilistkinjom

Demi Mur u vezi sa srpskom stilistkinjom
Foto: Tanjug/Photo by Joel C Ryan/Invision/AP | Demi Mur u vezi sa srpskom stilistkinjom
N.N.

Slavna holivudska glumica nije zvanično potvrdila niti demantovala vezu s Mašom Mandžukom, a papraci su ih nebrojeno puta uhvatili zajedno.

Demi Mur poznata je po svom talentu i ljepoti, ali i po burnom ljubavnom životu. Bila je udata za rokera Fredija Mura 1981. godine i zajedno su bili do 1985.

Takođe, bila je u braku sa slavnim glumcem Brusom Vilisom od 1987. do 2000. i par zajedno ima tri kćerke Ramer, Skaut i Talulu.

Od 2003 do 2013. je bila u braku sa glumcem Eštonom Kučerom i podsjetimo, u javnost je procurila vijest da ju je Kučer varao i da ju je često nagovarao i na seks u troje.

Ipak, nakon tri braka, slavna glumica je pronašla svoju ljubavnu sreću. Navodno je njeno srce osvojila, četrdesetčetvorogodišnja stilistkinja rodom iz Srbije, Maša Mandžuka.

 

Portal Radar navodi da su Demi i Maša već nekoliko godina u vezi i da se navodno viđaju u tajnosti.

Čestitka koju je Maša uputila Demi za rođendan, djeluje kao da se više ne skrivaju svoju vezu:

"Srećan ti rođendan, prekrasni anđele! Zahvalna sam na devet godina koliko si u mom životu", napisala je Maša i dodala emojije srca, anđela i šarene duge.

Ovaj gest su komentarisali i korisnici Twittera.

 

Maša, koja je inače suvlasnik njujorškog brenda Anda&Masha, ne voli pažnju medija, mada joj to teško polazi za rukom budući a je sarađivala sa zvijezdama poput Rijane, Dru Barimur, Ališe Kiz.

(B92)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije