Jet set

Dep u problemima: Procurile fotografije pretučene Amber

Dep u problemima: Procurile fotografije pretučene Amber
Foto: AP | Dep u problemima: Procurile fotografije pretučene Amber

Nakon što je brak između glumačkog para završio burno te uz puno "prljavog veša", saga se nastavila i na sudu. Amber Hard (32) je optužila glumca za nasilje, a Džoni Dep (55) je nju da samo želi izvući novac od njega lažima i podmetanjima.

Kao dokaz vlastitom svjedočanstvu u kojem iznosi šta je sve proživjela, sada su u javnost "procurile" i fotografije pretučene Amber koje je priložila na sudu.

Na fotografijama se vide modrice po licu i tijelu koje joj je navodno nanio upravo Dep, a u naletu bijesa glumac joj je i iščupao pramenove kose.

"Cijelu noć je pio i drogirao se. Ujutro kad sam se probudila, dočekao me i počeo maltretirati. Tog dana me izudarao više puta, pljuvao me, gađao bocama... bojala sam se za svoj život",  kazala je glumica u dugotrajnom i mučnom svjedočenju, prenio je 24sata.hr.

Hard, koju smo gledali u filmu 'Liga pravde' kao kraljicu Atlantisa Meru, razvela se od Džonija godine dana braka i pet godina veze. Zatražila je rastavu u maju 2016. te odmah potom dobila privremenu sudsku zaštitu od Depa. Kao razlog zahtjeva za razvod braka glumica je navela 'nepomirljive razlike', a nasilje je, po njenim riječima, kulminiralo u maju, kad joj je Džoni navodno bacio mobilni telefon u lice i razbio nekoliko stvari u njenom stanu.

Foto: dailymail.co.uk
Foto: dailymail.co.uk

Sada je na sudu Hard detaljno opisivala njihov odnos iz tog vremena.

"Na alkoholu i drogi on je bio nasilnik i čudovište. Kombinovao je drogu i lijekove i u tim stanjima sam bila prestravljena. Poslije se ne bi ni sjećao šta je sve radio. Voljela sam ga i zato sam mu vjerovala da će se promijeniti i prestati sa svime, ali to je bila laž", ispričala je. Hard je govorila i o navodnoj ljubomori glumca.

"Na privatnom letu bio je potpuno pijan u rano jutro. Zamjerao mi je što sam dan ranije za potrebe filma snimala romantičnu scenu s Džejmsom Frankom. Derao se i gađao me stvarima, a zatim udario u leđa, dodala je Amber.

Foto: Fairfax County Court
Foto: Fairfax County Court

Depov advokat ranije je odbacio optužbe, tvrdivši da se Hard pokušava preko lažnih optužbi finansijski okoristiti, ali ona je sav dosad dobijeni novac donirala te tako pokušala dokazati da joj glumčev novac nije motivacija. Glumica i manekenka nakon ružnog prekida s Depom bila je u vezi s inovatorom i milijarderom Elonom Maskom (47), ali i taj odnos ubrzo je pukao.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije